29 mei 2024

Hét musthave item voor de winter: een winterjas

De laatste weken is het weer omgeslagen, steeds vaker gaan we naar buiten en merken op dat het nu toch wel écht frisjes is geworden. Dit winterse weer vereist de nodige winterse items om je te allen tijde goed droog én bovendien warm te houden. Ben jij al voorbereid op temperaturen rond het vriespunt en de voorspelde sneeuw? Hoe je goed warm blijft, lees je in deze blogpost. We gaan het hebben over goede winterjassen in allerlei prijscategorieën. Zo is er voor iedereen wel een geschikte jas te vinden!  

Niet zonder jas naar buiten

In de maand december kun je echt niet meer zonder jas naar buiten. Je hebt zelfs een erg dikke jas nodig, wil je nog een beetje warm blijven! Al konden we de afgelopen maanden onze tussenjas nog lange tijd doordragen, nu is de tijd aangebroken om hem in te wisselen voor je aller dikste winterjas. Heb jij nog een goede jas van vorig jaar? Dan heb je geluk! Maar, ook wanneer je nog hard op zoek bent naar een geschikte jas, is het niet nodig om in de stress te schieten. In welke jassen kun je de Nederlandse kou trotseren?

De parka als populairste optie

De jassen die erom bekend staan het lekkerst gevoerd te zijn, zijn de parka’s. Deze heb je in allerlei kleuren, modellen en prijsklassen. Een parka is een ideale jas voor mannen én vrouwen. Ook hebben ze vaak een handige capuchon die je ook beschermt tegen een onverwachte winterse bui. Een goede parka hoeft niet per se duur te zijn. Vaak heb je voor minder dan 100 euro al een lekker warme jas. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij merken als Only, Vila en voor mannen bij Jack and Jones.

Wanneer jij een jas wilt van betere kwaliteit, kun je voor een jas gaan van bijvoorbeeld het merk Airforce. Dit merk komt van Nederlandse bodem en staat bekend om de goede kwaliteit. Deze jassen liggen wel in een hogere prijscategorie. Je scoort deze jassen namelijk voor zo’n 300 euro. Maar, dan heb je wel een jas die jarenlang meegaat! De jassen zijn voorzien van een dikke voering en zijn water- en winddicht. Zo blijf je lekker warm en droog!

Ligt jouw budget hoger en investeer je graag in een mooie winterjas? Dan kun je kijken naar het merk Parajumpers. Hier heb je allerlei items voor mannen, vrouwen én kinderen. Zo kun je kiezen uit een ruim aanbod aan Parajumpers jassen. Deze zijn vaak gevoerd met dons. De jassen zullen je in de extreemste weersomstandigheden warm houden en ook loop je er met deze jassen uiterst fashionable bij!

Geef een reactie